Xiaomi Mi Mix, Çin Sınırlarının Dışına Çıkıyor

Share

Xiaomi Mi Mix tamamen çerçevesiz ekranıyla büyük ilgi görmüş durumda. Fakat Çin dışında cihazın resmi satışının olmaması telefonun satış rakamlarının artmasının önüne geçiyor. Xiaomi bu zamana kadar konuyla ilgili sessiz kalsa da nihayet beklenen adımı atıyor. Belirtilenlere göre Xiaomi Mi Mix yakında Çin sınırlarının dışına çıkmaya hazırlanıyor.

Söylenenlere göre Xiaomi Mi Mix’in ilk durağı Birleşik Arap Emirlikleri olacak. Xiaomi Mi Mix’in burada 2.999 BAE dirhemine satılacağı ifade ediliyor. Bu fiyat dolar bazında yaklaşık 815 dolara denk geliyor. Xiaomi’nin internet sitesinde Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerin için “yakında geliyor” ifadesi kullanılıyor. Bu da çok yakında farklı ülkelerde de Xiaomi Mi Mix’in resmi satışının başlayacağı anlamına geliyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde cihazın Mart ayında satışa sunulacağı belirtiliyor. Yakında geleceği söylenen bölgelerde cihazın ne zaman satışa sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

Xiaomi Mi Mix henüz yeni yeni dünyaya açılırken Çinli teknoloji devi şu sıralar Xiaomi Mi Mix 2 üzerinde çalışıyor. Yeni cihazda aynı tasarımı korumaya devam edeceği belirtilen cihazın yine Philippe Starck tarafından tasarlanacağı ifade ediliyor. Xiaomi Mi Mix 2’nin ne zaman satışa sunulacağı hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor. Fakat önümüzdeki dönemlerde cihazın özelliklerinin netleşmesi bekleniyor.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...