Astroloji: Mart 2017 Burç Yorumları

Share

InStyle’dan Astrolog Su Karakuş, Mart 2017’nin burçlarını yorumladı:

KOÇ (21 MART – 19 NİSAN)

Koç Burcu Yorumu

Ay boyunca Venüs gerilemesinin etkisinde olacaksınız. İlişkileri sorgulamak sizi eski bir aşka geri dönüşe veya ilişkinizi bitirmeye götürebilir. Derin duygularınızı kaybedecek, hayata başka bir pencereden bakacaksınız. Ay ortasında dolunay iş ve sağlıkla ilgili arayışlarınıza nokta koyacak. Yanlış teşhis ve yanlış sezgiye dikkat edin. Kent dışına taşınma veya eğitim baskısı ruhunuzu yorabilir. Ay sonunda görünüşünüzü yenileyecek, eski stilinizi geri kazanacaksınız.

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu Yorumu

Ayın başından itibaren içe dönecek, ilişkileri sorgulayacaksınız. Yöneticiniz Venüs geriliyor. Ay ortasında aşk alanınızda oluşan dolunay aşka nokta koymak ya da beklediğiniz kişiye kavuşmak olasılıklarınız. Ay sonunda yeni bir ruhsal gelişim tekniğiyle tanışıp yenileneceksiniz. Ay sonunda iş seyahatlerinizde dikkatli olun.

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN)

İkizler Burcu Yorumu

Arkadaşlarınızla aranıza belli bir mesafe koyacağınız ay boyunca, Venüs gerilemesi duygularınızı yorabilir. Ay ortasında evle ilgili değişikliklere mecbur kalacak, partnerinizin baskısını yaşayacaksınız. Ay sonunda çocuklarınızla ve partnerinizle ters düşseniz de, kariyer alanında yeni bir başlangıç yaparak mutlanacaksınız. Ay biterken yaşamınız da çiçekler açacak.

YENGEÇ (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu Yorumu

Yöneticilerinizle aranızdaki bağın gevşemeye başladığını hissedeceğiniz Mart ayı boyunca Venüs gerilemesini hissedeceksiniz. Ay ortasında yakın çevrenizi yenileyecek, iş yaşamınızın veya sağlık sorunlarınızın baskısıyla değişeceksiniz. Ay biterken, kent değişikliği veya bir hobi kursuna dahil olmak yenilenmenize yardım edecek.

ASLAN (23TEMMUZ – 22AĞUSTOS)

Aslan Burcu Yorumu

Ay ortasında mali konularda bir final yaşayabilirsiniz. Çocuklarınız için gelirlerinizden birinden vazgeçebilir, aşırı harcamalarınızı göz önünde bulundurarak seçimlerinizi değiştirebilirsiniz. Ay sonuna doğru yeni bir kente yolculuk yapmak, medya çalışmalarınızı başlatmak, risk almak heyecan veren bir yeniliği getirecek.

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

Başak Burcu Yorumu

Ay ortasında burcunuzda oluşan dolunay ev ve aile konusundaki baskılara son vermenizi sağlayabilir ancak partnerinizin fikirlerini sorgulamadan seçim yapmayın. Ay sonunda ek bir gelir kazanacak, rahatlayacaksınız yine de ödemelerinize dikkat etmelisiniz. Ay boyunca daha az harcarken, daha çok verim elde etmenin yolunu bulmalısınız.

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Terazi Burcu Yorumu

Ay boyunca yöneticiniz Venüs evlilik ve ortaklık alanınızda gerileyecek ve ilişkilerinizi yeniden sorgulamanızı sağlayacak. İç dünyanızda önemli bir değişim yaşayacağınız ay ortasında yakın çevrenizin baskısını ensenizde hissedeceksiniz. Ay sonuna doğru evlilik ve ortaklık ilişkinizde yenilik yapabilirsiniz. İlişkiler sınavında dikkatli olun.

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

Akrep Burcu Yorumu

Ay boyunca iş yaşamının sevimsizlikleri dikkatinizi çekerken, ay ortasında dostlarınızdan biriyle mali konular nedeniyle vedalaşacaksınız. Ay sonuna doğru sağlık ve yakınlarınızın sağlık sorunları can sıkıcı olabilir. Yeniay yeni bir işi yada sağlık programını yaşamınıza ay sonunda katacak ve her şey daha güzel olacak.

YAY (22 KASIM – 21 ARALIK)

Yay Burcu Yorumu

Aşk alanınızda ay boyunca Venüs gerileyecek. Partnerinizle iş ortaklığınız varsa iki kez dikkatli olun. İlişkiniz ayrılma noktasına gelebilir veya daha iyisi kendinize dışarıdan bakıp hatalarınızı görebilirsiniz. Ay ortasında kariyerinize veda etmek isteyeceksiniz ancak bunu yaparsanız uzun süre işsiz kalabilirsiniz. Ay sonuna doğru aşk yaşamınız ve projeleriniz yenilenirken heyecan yeniden başlayacak.

OĞLAK (22 ARALIK – 19 OCAK)

Oğlak Burcu Yorumu

Bulunduğunuz kenti veya ülkeyi değiştirecekseniz ay ortasında bu hiçde kolay olmayacak ama fırsatlar karşınıza çıkacak. Yakın çevrenizden birinin fikri yanıltıcı olabilir dikkatli olun. Evle ilgili değişiklikleri bu ay gündeme getirmeyin. Avantajlı olmayan masraflar karşınıza çıkabilir. Ay sonunda evinizde yenilik yapmanızı sağlayacak etkiler başlayacak. Değerlendirirken eskileri yenilemek önceliğiniz olsun.

KOVA (20 OCAK – 18 ŞUBAT)

Kova Burcu Yorumu

Ay ortasında ek gelirlerinizden birine veda edecek, sağlık sorunlarınızla ilgileneceksiniz. Yakın çevrenizle bağınız değişiyor, hırçınlıklarınızı ve karşılıklı sert söylemleri gözden geçirme gereksinimi duyacaksınız. Ay sonunda eski işinize dönmek isteyecek yeniden gelirlerinize ve özgüveninize kavuşacaksınız. Çevre ve iletişim araçları değişikliği için acele etmeyin.

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART)

Balık Burcu Yorumu

Ay boyunca finansal konularda dikkatli olacak ancak kelepiri bulmakta zorlanacaksınız. Ay ortasında evlilik veya ortaklığınızı gözden geçirecek, yöneticilerin/ebeveynin baskısıyla ilişkinizi bitirmeye yöneleceksiniz. Yanlış düşünmediğinize emin olun. Ay sonunda yeni bir gelir kazanacaksınız. Gelir-gider dengeniz ay sonunda bozulabilir. Birikimlerinizi koruyun.

InStyle

Hande Sheref

Daha çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşen Hande, Los Angeles'ın bitmeyen sıcak rüzgarlarıyla her güne daha olgunlaşmış ve bilge olarak uyandığına inanıyor. Bir gün ülkesine dönme hayalinden asla vazgeçmeyen Hande Sheref, hayatın tadını çıkartmaktan geri kalmıyor. Serinletici'de ağırlıkla dünya ve teknoloji çalışmalarında yer alan yazar, hayatın bir resim tablosu olduğuna inananlardan...

You may also like...