Eskiyen Pokemon Kartlarına, Hayal Gücü Takviyesi

Share

Yakın zamanda Pokemon Go oyunuyla popülerliğini tekrar kazanan animenin çok ünlü olduğu zamanlarda piyasaya sürülen kartlarını, tasolarını hatırlarız, öyle değil mi?

Hafızamızdaki Pokemon anılarını çağırdıysak, Lunumbra adlı internet kullanıcısının çalışmalarına göz atmaya hazırız demektir. Lunumbra, eski, hasar görmüş pokemon kartlarını alıyor ve onları akrilik boyalarla değiştirip yepyeni bir hale sokuyor.

lunumbra-facebook-pokemon

Kırışıklıklarla ve çiziklerle ciddi bir şekilde tahrip olan kartları yeniden düzenleyen Lunumbra, onları daha renkli hale getirmeye çalıştığını söylüyor. Kartlarda pokemonların göründüğü kısmı genişletiyor ve resimlerin görünmeyen kısmını da kendi hayal gücüyle tamamlıyor.

pokemon kart taso akrilik boya 3

pokemon kart taso akrilik boya 4

pokemon kart taso akrilik boya 6

pokemon kart taso akrilik boya 7

pokemon kart taso akrilik boya 8

pokemon kart taso akrilik boya 9

pokemon kart taso akrilik boya 10

pokemon kart taso akrilik boya 11

pokemon kart taso akrilik boya 12

nolm.us

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...