‘Big Bang Theory’ Yıldızlarından Rol Arkadaşlarına Destek

Share

Uzun yıllardır sevilerek izlenen ‘Big Bang Theory’ dizisinin yıldızları, rol arkadaşlarının kazançlarını dengelemek için maaşlarından feragat etti.

211265-the-big-bang-theory-the-big-bang-theory

‘Big Bang Theory’ dizisinin yıldız isimleri, dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular için maaşlarında kesintiye gitti.

Dizinin ana kadrosu olan Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg ve Kunal Nayyar, dizinin iki sezon için yenilenmesiyle düzenlenen kontratlarında indirime gitti.

Yıldız oyuncuların bu kararında dizide uzun süredir yan karakterleri canlandıran Melissa Rauch ve Mayim Bialik gibi isimlere destek olmanın etkili olduğu düşünülüyor.

Dizinin ana kadrosu bölüm başında 1 milyon dolar kazanırken, her biri paylarından 100’er bin dolardan vazgeçerek, 200 bin dolar kazanan Rauch ve Bialik’in paylaşması içni 500 bin dolarlık bir kaynak yarattı.

Daha önce dizinin yıldız ismi Kaley Cuoco’nun, geçen sene yaşadığı boşanma sonrası rol arkadaşlarını ve seti rahatsız eden davranışlarının bulunduğu söylenmekteydi.

Maaş konusunun da bir gönül alma hamlesi olabileceği düşünülüyor.

Variety, NTV

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...