Ryan Gosling, The Underwater Welder’ın Yapımcısı Oluyor

Share

Hollywood’un ünlü oyuncusu Ryan Gosling bu defa yapımcılığa soyunuyor. Grafik roman ‘The Underwater Welder’in sinema uyarlamasında yapımcılığı üstlenecek olan Gosling’in filmde rol alıp almayacağı ise net değil.

Son olarak ‘La La Land’ filmindeki performansıyla Oscar’da en iyi erkek oyuncu adayı olan Ryan Gosling, bir grafik romanın sinema uyarlamasıyla geliyor. Kanadalı sanatçı Jeff Lemire’ın 2012 yılında yayınlanan grafik romanı ‘The Underwater Welder’, Gosling’in yapımcılığında sinemaya uyarlanıyor.

0117-GQ-FERG07-01-Ryan- Gosling-06

Gosling’in filmde rol alıp almayacağı ise henüz bilinmiyor. Filmin yapımcı kadrosunda IDW Publishing ekibinden Ted Adams ve Top Shelf’ten Chris Staros’la birlikte grafik romanın yaratıcısı Jeff Lemire da bulunuyor.

Yayınlandığı yılın en çok satan grafik romanlarından biri olan ‘The Underwater Welder’, bir dalgıçın suyun derinliklerinde babasının hayaletiyle karşılaşmasını konu ediniyor.

‘The Underwater Welder’, ödüllü yazar Lemire’ın da kariyerinin en özel kitaplarından biri olarak anılıyor.

NTV

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...