Jay Z’den Kickstarter Benzeri Proje: Arrive

Share

Teknoloji alanında yaptığı yatırımlarla farklı bir şekilde daha ünlenen Jay Z’nin son girişimi Arrive kapılarını açıyor. Peki Arrive ne işe yarayacak?

Jay Z’nin son girişimi Arrive kapılarını açıyor. Rap müziğin en çok tanınan isimlerinden biri olan Jay Z, Roc Nation adlı şirketinden yayımladığı basın bildirisi ile Arrive’ın hizmete başladığını duyurdu.

Arrive nedir?

Arrive aslına bakarsanız Kickstarter’a oldukça benzeyen bir oluşum. Fakat onu Kickstarter ve Indiegogo gibi oluşumlardan ayıran en önemli nokta, markalaşma konusunda büyük bir destek sunacak olması. Yani bir ürün tasarladığınızda yalnızca satışıyla ya da tanıtımıyla uğraşmakla kalmayacak, ürününüzü bir marka haline getirmek için çaba sarfedecek.

Ayrıca sadece belli başlı ürünler değil, örneğin sporcular veya sanatçıların da birer marka haline gelebilmesi için çalışıyor olacak. Benzer diğer oluşumlara baktığımızda, kullanıcılar tarafından kaynak sağlanan tüm projelerin hızlı bir büyüme ivmesine sahip olduğu ortada.

Bunun üzerine de Roc Nation yani Arrive’ın da markalaşma konusunda vereceği desteği eklediğinizde, başarılı olma potansiyeli olan projelerin hayatımızda yer alan birer marka haline gelmeleri kolaylaşacak.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...