Los Pollos Hermanos’un Pop-up Restoranı Açıldı

Share

AMC’in efsane haline gelen serilerinden Breaking Bad ve aynı evrende geçen Better Call Saul’un ikonik restoran zinciri Los Pollos Hermanos’un SXSW’te pop-up restoranı açıldı.

lospolloshermanos

Nisan’da 3. sezonu başlayacak olan Better Call Saul’un tanıtımı için açılan restorana yaklaşık 5 – 7 dakika sıra bekleyerek restorana girip Los Pollos’un yeni kıvırlık patateslerini tadabiliyorsunuz.

AMC, geçtiğimiz ayda Better Call Saul’un yeni sezon tanıtımı için bu pop-up restoranla aynı temada kurgusal restoranın reklam filmini yayınlamıştı.

SXSW’te bu filmin ete kemiğe bürünmüş haliyle karşılaşmakla kalmayıp sıra beklerken doldurulan bir formla da yeni çekilecek reklam filminde de rol alma şansı yakalıyorsunuz. Saul Goodman’ın dizide kullandığı otomobili de getiren AMC, ziyaretçilere yıllar sonra bile hatırlayacağı bir anı kazandırdı.

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...