Shaquille O’Neal’dan Dünya Düz İddiası

Share

Son dönemde ilginç bir şekilde Dünya’nın düz olduğunu iddia edenlerin sayısında artış gözleniyor. Bu furyaya son olarak ABD basketbolunun efsane isimlerinden Shaq O’neal da katıldı!

Son dönemde ilginç bir şekilde yuvarlak olan gezegenimiz Dünya’nın aslında düz olduğunu iddia edenlerin sayısında artış gözleniyor. Bu furyaya son olarak da NBA tarihinin efsane isimlerinden biri olan ve renkli kişiliğiyle tanınan Shaquille O’Neal katıldı ve Dünya’nın düz olduğunu söyledi.

Dünya gerçekten düz mü?

İşin şakası bir yana, bizim gibi Shaq O’Neal’ın da aslında geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Cleveland Cavaliers oyuncusu Kylie Irving ile dalga geçmek amacı taşıdığını hemen belirtelim.

NBA oyuncusu Kylie Irving, Dünya’nın düz olduğunu ve rüyaları kontrol edebildiğine inandığını açıklamış ve internet bir anda Kylie Irving ile ilgili olarak çalkalanmıştı.

Shaquille O’Neal ise katıldığı bir programda “Ben sürekli Florida ile Kaliforniya arasında araba sürüyorum ama hiçbir zaman 360 derece eğimli bir yolda ilerlediğimi düşünmüyorum. Ben hep dümdüz gidiyorum. Bu yüzden Dünya düz. Şimdi bana Çin’in bizim altımızda olduğunu mu söylüyorsunuz? Hayatta inanmam! Hele şu yer çekimiyle ilgili söylediğiniz saçmalıklar beni öldürüyor!” cümleleriyle konu hakkındaki fikirlerini dile getirdi.

Karşılıklı gülüşmelerle geçen bu konuşma umuyoruz ki gerçekten de Kylie Irving ile dalga geçmek amacı taşıyordur. Yoksa durumun özellikle NBA oyuncuları arasında vahim olduğunu düşünmek durumunda kalacağız.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...