Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition Geliyor

Share

Samsung, merakla beklenen Galaxy S8 ve Galaxy S8+’ı gün ışığına çıkarmasının hemen ardından Microsoft’tan sürpriz bir açıklama geldi.

Galaxy S6 ve Galaxy S7 modellerinde iş verimliliğine yönelik uygulamalar konusunda Microsoft’la hareket eden Samsung, yeni telefonu Galaxy S8 için de Microsoft’la iş birliğine imza atıyor.

Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, Microsoft’a özel Galaxy S8 ve Galaxy S8+ sürümlerini ön siparişle satışa sunuyor. Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Microsoft Edition adını taşıyan telefonlar Amerika’da mağazalarda kullanıcıların beğenisine sunudu.

Microsoft tarafından piyasaya sunulan bu telefonlar Microsoft’a ait uygulamaları ve servisleri bünyesinde barındırıyor. Telefonların Wi-Fi ile internete bağlanmasının ardından özelleştirebilmenin yapılacağını söyleyen Microsoft, Office, OneDrive, Outloook ve daha birçok uygulamanın özelleştirmeyi içerdiğini aktardı. Bu arada altını çizmekte yarar var. Microsoft’un birçok uygulaması Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinde ön yüklü geliyor. Telefonların Microsoft sürümlerinde ise bu uygulamalara ek Outlook ve Microsoft’un kişisel asistan servisi Cortana da bulunuyor. Telefonların özel sürümleri 21 Nisan’da Amerika satışa sunulacak. Tasarımları ve performansları dikkatleri üstüne çekmeyi başaran Galaxy S8 ve Galaxy S8+, Türkiye’de 21 Nisan’da kullanıcıların beğenisine sunulacak. Galaxy S8’in fiyatı 4.399 TL, Galaxy S8+’ın fiyatının da 4.999 TL olduğunu hatırlatalım.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...