Madonna ‘Pepsi’yi Can Evinden Vurdu!

Share

Madonna, gelen tepkilerin ardından Kendall Jenner’la reklam filmini geri çekmek zorunda kalan Pepsi’yi ‘can evinden vurdu.’

madonna_l_uomo_vogue_outtake_photos_hq_by_confessiononmdna-d84xndw

Pepsi, Kendall Jenner’ın başrolünde olduğu ve ‘siyahlara yönelik polis şiddetini küçümsemek’le suçlanan yeni reklam filmini geri çekse de eleştirileri durdurmayı başaramamışa benziyor. Zira bu kez de pop müziğin kraliçesi Madonna, Pepsi’nin adını bile anlamadan Pepsi’yi eleştirdi.

Madonna, elinde Pepsi’nin en büyük rakibi olan Coca Cola, üzerinde de neredeyse markayla özdeşleşen kırmızı renkte bir elbise olan bir fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı. Fotoğrafın altına yorum yazmayan Madonna, sadece bir altın madalya ikonu koymakla yetindi.

Madonna, bu paylaşımından kısa süre önce de Pepsi’nin eleştirilen reklam filmini paylaşarak “Uyanıp bu saçmalığın hiçbir anlam ifade etmediğini fark ettiğinde!” diye yazmıştı.

Pepsi’nin 1989 yılındaki reklam filminin başrolünde de Maddona yer alıyordu ve tıpkı Kendall Jenner’lı reklam gibi o da büyük tepki çekmişti. Madonna’nın Like A Prayer şarkısının kullanıldığı reklamda hem yanan haç kullanılmış hem de Madonna siyah bir azizle öpüşmüştü. Bu reklamın ardından Papa Pepsi’nin boykot edilmesi için çağrı yapmıştı.

Sputniknews

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...