Spotify, Öğrencilere Yüzde 50 İndirimli

Share

Spotify aralarında Türkiye’nin de bulunduğu toplam 31 ülkede indirime gitti. Öğrencilere yönelik paketinde yüzde 50’lik bir indirim uygulayan Spotify, bundan öyle öğrencilerin kullandıkları paketin fiyatını 13,99 TL’den 6,99 TL’ye düşürdü. Öğrenci planında Spotify kullanıcıları reklamsız, gelişmiş ses kalitesi ve çevrimdışı desteğiyle sevdikleri müzikleri dinleyebiliyor.

“Öğrenci için Premium” paketinin bugün 33 yeni ülkede pazara sunulmasıyla birlikte, toplam 36 ülkede lise ve üniversite öğrencileri, kendi ülkelerinde ödedikleri lokal fiyatın yarısı kadar ücret ödeyip Spotify Premium hesabı sahibi olabiliyor. Öğrenciler bu paketten bugünden itibaren öğrencilik hayatlarının devam ettiği her yıl yararlanabilecek.

Öğrencilerin tek yapması gereken, bu adresi ziyaret edip kayıt olmaları. Sonrasında diledikleri yerde diledikleri zaman istedikleri müzik ve sanatçıları dinlemenin tadını çıkarabiliyor.

Öğrenci için Premium paketinin pazara sunulmasıyla birlikte Spotify, öğrencilerin en çok dinledikleri sanatçıları da yayınladı. Son 12 ayda 18-21 yaş aralığındaki gençlerin müzik dinleme alışkanlıkları incelendiğinde Türkiye’de öğrencilerin en çok dinlediği sanatçı Sezen Aksu. Sezen Aksu’yu Sıla ve The Weeknd takip ediyor. Son 12 ayda 18-21 yaş aralığındaki gençlerin müzik dinleme alışkanlıkları incelendiğinde Türkiye’de öğrencilerin en çok dinlediği şarkı ise Sia’dan Cheap Thrills. Sia’yı Drake’in One Dance’ı, The Weeknd’in ise Starboy adlı şarkıları izliyor.

Log

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...