Sıra Dışı Tasarımlı Xiaomi Mi 6 Tanıtıldı

Share

Xiaomi Mi 6 sonunda Çin’de yapılan bir etkinlikle duyuruldu. Xiaomi Mi 6 donanım özellikleri ve sıra dışı tasarım hatlarıyla dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi 6 özellikleri ve fiyatı sonunda belli oldu. Uygun fiyatları ve yüksek performansları ile dikkat çeken Xiaomi Mi 6 sonunda duyuruldu. İşte Xiaomi Mi 6 özellikleri!

Xiaomi Mi 6 özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Mi 6 yüksek donanım özellikleri ile dikkat çekiyor. Cihazın ilk göze çarpan yanı ise tasarımı. Son derece sade bir tasarıma sahip olan telefon, 4 tarafı camla kaplı bir şekilde geliyor. 4 taraflı cam kaplı olan Xiaomi Mi 6 bu alanda akıllı telefonlar içerisinde devrim yaptı diyebiliriz. Aşağıdaki görselden, 2D, 3D ve dört taraflı 3D cam arasındaki farklı görebilirsiniz. Cihazın yan taraflarının ise çekilten yapıldığını ekleyelim.

Xiaomi Mi 6 aynı zamanda ciddi bir sıçrama koruması sağlıyor. SIM slotları bile suya karşı dayanıklı yapılmış durumda. Her tarafı camla kaplı olan cihazın, parmak okuma sensörü ile camın altına, home butonuna konumlandırılmış.

5.15 inçlik ekrana sahip olan Xiaomi Mi 6, 1080 x 1920 çözünürlük ve 428 ppi piksel sıklığına sahip. IPS ekranın 16 milyon renk ile geldiğini belirtelim.

Ön kamera olarak ise 8 Megapiksel 2K’lık bir sensör kullanılıyor.

Cihazın son olarak Type-C ve hızlı şarj desteği sağladığını, 3200 mAh batarya ile geleceğini de belirtelim. Xiaomi Mi 6, gümüş ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile bizlerle buluşacak.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...