Instagram’a Çevrimdışı Özelliği Geldi

Share

Sosyal ağın en büyük yıldızlarından biri olan Instagram yeni bir özellikle karşımızda. Gelişmekte olan ülkeler için çevrimdışı mod kullanıma sunuldu.

Instagram, gelişmekte olan ülkelerdeki kullanıcılarına daha iyi hizmet vermek için çevrimdışı özelliğini aktif etti. Artık belirli özellikleri internet bağlantısı olmadan kullanmak mümkün.

Instagram için çevrimdışı kullanım özelliği

Instagram, şu anda 600 milyon kullanıcıya sahip. Kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu ABD dışında olan şirket, uygulamayı gelişmekte olan ülkelerde daha cazip hale getirmek için çevrimdışı gezinme özelliğini getirdi.

Instagram’ın Android uygulaması, daha önce indirilen içeriğe göz atmanıza olanak tanıyor. Bu sayede, mesajlar, beğenme, kaydetme ve yorum yapma gibi özellikleri kullanabilirsiniz. Değişiklikler, bir sonraki çevrimiçi ziyaretinizde Instagram’ın sunucularıyla senkronize edilecek.

Ziyaret ettiğiniz profiller, arama sekmesinin ön belleğe alınmış bölümü ve profiliniz gibi bölümler çevrimdışı modda da kullanılabilecek özellikler arasında. Bu işlev, Instagram’ı, hücresel ağın her zaman yeterli olmadığı gelişmekte olan ülkelerde kullanımı kolaylaştırmak üzere tasarlandı.

Şimdilik, Instagram’ın hikayeler özelliği etkin bir internet bağlantısına ihtiyaç duyuyor. Ancak şirket önümüzdeki aylarda uygulamanın çevrimdışı kullanımına daha çok özellik ekleyecek.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...