Tim Cook, 23 Nisan’ı Kutladı

Share

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için az bir süre kalmışken, Apple CEO’su Tim Cook da kutlamalara katılan isimlerden biri oldu! İşte Tim Cook’un 23 Nisan mesajı:

Apple CEO’su Tim Cook’tan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sürprizi geldi. Apple Türkiye’nin başlatmış olduğu 23 Nisan kampanyaları kapsamında Twitter üzerinden bir mesaj paylaştı.

Bildiğiniz gibi Apple, 23 Nisan için iPhone ile çekildi kampanyasını çocukların dünyasına taşımış durumda. Şu an birçok yerde çocukların iPhone ile çektiği fotoğrafları görebilirsiniz. Bu ilginç ve güzel kampanyanın devamı olarak, Apple CEO’su Tim Cook, resmi Twitter hesabından bir mesaj paylaştı.

cook

Bu Türkçe olarak atılan tweet ile birlikte Tim Cook 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayanlardan biri oldu.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...