Astroloji: Mayıs 2017 Burç Yorumları

Share

InStyle’dan Astrolog Su Karakuş, Mayıs 2017’nin burçlarını yorumladı:

KOÇ (21 MART – 19 NİSAN)

Koç Burcu Yorumu

Merkür, 3 Mayıs’ta burcunuzda durağanlaşacak ve sonra ilerleyecek. Yavaşça hız kazanırken zekanızın açıldığını, algılarınızın güçlendiğini fark edecek, hatalarınızı düzeltmeye başlayacaksınız. Dolunay, 11 Mayıs civarında borçlar, sağlıksız yaşam ve derinliksiz duygular konusunda bir bitiş sunuyor, değerlendirmelisiniz. Bu sırada sürpriz seyahatler, tanınmanızı sağlayacak teklifler de keyif verecek. 25 Mayıs civarında yeni ay, yeni bilgiler edinmenizi sağlayacak ancak bu bilgiyi dikkatli kullanmalısınız. Başkalarının yararına olursa siz de yararlanırsınız.

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu Yorumu

Merkür, sorunlara yaklaşımınızda eski bakış açısını 3 Mayıs’tan itibaren kazandıracak ve rahatlayacaksınız. Partnerinizle ilişkinizi gözden geçirip sonlanması gereken bakış açısını bırakmanız için 11 Mayıs civarında bir fırsat sunacak. Derin duygularla bağlanmak ya da artık sorun yumağına dönen ilişkiyi sonlandırmak seçeneklerinden birine yöneleceksiniz. Uzaklardan gelen destekle en doğru seçimi yapabileceksiniz. Yeniay 25 Mayıs civarında mali konularda bir başlangıç sağlayacak. Değerlendirirken köklü değişikliklere de hazırlıklı olun.

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN)

İkizler Burcu Yorumu

Yöneticiniz Merkür 3 Mayıs’tan itibaren gerilemesine son verecek ve dostlarınızla aranızdaki bağı yeniden kurma çabasında olacak, ideallerinizi yenileyeceksiniz. Dolunay iş alanınızın sevimsizliklerinden sizi kurtarma çabasında olacak. İyi bir dostun sürprizi, yeni bir yaşam ortaklığını gündeme getirecek, değerlendirin. Ekstra gelirler kazanacak veya aradığınız sponsoru bulacaksınız. 25 Mayıs civarında burcunuzda gerçekleşen dolunay, aldıklarınızın bedelini ödemenize neden olacak. Bu tür bir geri ödemeden hoşlanmayacaksınız. Değişiminiz için gerekli koşulları yerine getirmelisiniz.

YENGEÇ (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu Yorumu

Geçtiğimiz ay kariyer alanınızda sorun yaratan Merkür, 3 Mayıs’tan itibaren doğru yolunda ilerleyecek. Görev ve sorumluluklarınızı yerine getirirken yaptığınız hataları düzeltebileceksiniz. 11 Mayıs civarında aşk ve eğlence alanınızda gerçekleşen dolunay aradığınız mutluluğa kavuşmanızı sağlayacak. Güçlü bir aday ilginizi çekecek. Arkadaşlarınızın da desteğini alacaksınız. 25 Mayıs civarında yeni ay, sorunlarla baş etmek için meditasyon veya ruhsal gelişim tekniklerini önerirken siz tam tersine kötü bir seçim yapabilirsiniz. İyilik düsturunuz olmalı. Yeni ay kaybedenler tarafında yer almanızı sağlamamalı.

ASLAN (23TEMMUZ – 22AĞUSTOS)

Aslan Burcu Yorumu

Seyahatlerinize, medya çalışmalarınıza ve yurt dışı ilişkilerinize engel olan Merkür gerilemesi 3 Mayıs’tan itibaren sona erecek ve harekete geçebileceksiniz. 11 Mayıs civarında yakın çevrenizde önemli bir tamamlanma yaratan dolunay, çocuklarınızı ve ailenizi korumakla da ilgilenecek. 25 Mayıs civarında ise dostluk alanınızda yeni ay oluşacak. Yeni arkadaşlarınızdan edineceğiniz bilgilere kontrol etmeden inanmamalısınız. İş alanınıza zarar verecek veya sağlığınızı bozacak etkilere maruz kalabilirsiniz. Ay sonuna doğru dikkatli davranın.

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

Başak Burcu Yorumu

Yöneticiniz Merkür 3 Mayıs’tan itibaren gerilemesini bitirecek ve ödeme dengenizi yeniden kurmaya başlayacaksınız. 11 Mayıs civarında yakın çevrenizden birinin sayesinde yeni gelirler elde etmeniz de mümkün olacak. Dolunay sizin yararınıza çalışacak ve güçlü bir aile bireyinin desteğini almanızı sağlayacak. Bu kişi eşiniz de olabilir. Yakınlarınızdaki insanlar kadar uzaklardaki insanların da yardımını alacaksınız. 25 Mayıs civarında yeni ay kariyer alanınızda doğacak ancak zararlı bir yanı var. Yeni edineceğiniz bilgileri başkalarının yararına değil zararına kullanmak isterseniz siz de zarar görebilirsiniz. Para kaybedebilirsiniz. İyilik duygularının kalbinizde yeşermesine izin verin.

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Terazi Burcu Yorumu

Eşinizle ve yakınlarınızla ilişkileriniz Merkür gerilemesinin etkisi altındaydı. 3 Mayıs’tan itibaren gerileme sona erdiğinde siz de ilişkilerinize yapıcı bir açıdan yaklaşacaksınız. 11 Mayıs civarında mali arayışlarınıza nokta koyacak bir yardım alacak, yeni gelirler elde edeceksiniz. Yakın çevrenizden deneyimli biri iş ortaklığı teklifiyle gelebilir veya sizi birileriyle tanıştırmak isteyebilir. Bu yeniliği severek kabul etmelisiniz. 25 Mayıs civarında gerçekleşen yeni ay ise yeni bir kariyer planının aileniz tarafından red edileceğini ve bu uğurda kalplerin kırılacağını anlatıyor. Dikkatli olmalısınız.

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

Akrep Burcu Yorumu

İş alanınızda zihinsel karışıklık yaşadığınız dönem 3 Mayıs’ta sona erecek. Daha net düşünecek ve daha doğru kararlar almaya başlayacaksınız. 11 Mayıs civarında burcunuzda oluşan dolunay, görünüşünüzü ve kişisel ifadenizi yenilemenizi sağlayacak. Yakın çevrenizden veya partnerinizden alacağınız destekler hızlı hareket etmenizi ve güç toplamanızı da sağlayacak. İş alanınızda sürekliliği sağlayacak ve kazanımlarınızı sabitleyecek veya garantileyeceksiniz. 25 Mayıs civarında ek gelirler kazanmanız için bir fırsat doğacak ancak kötülükle harmanlanan kumpasların içinde yer almamalısınız. İyilik kazandıracak.

YAY (22 KASIM – 21 ARALIK)

Yay Burcu Yorumu

Aşk yaşamınızda yanlış anlamaları yükselten Merkür gerilemesi, 3 Mayıs’tan itibaren sona erecek ve ilişkilerinize anlayış hakim olmaya başlayacak. Sağduyulu bir çıkışla ilişkiniz eskisinden de iyi olabilir. 11 Mayıs civarında ruhsal gelişim tekniklerinden biriyle ya da yogayla tanışın. Sürekliliği olan bir huzur, disiplin ve konsantrasyon gücü kazanacaksınız. 25 Mayıs civarında gerçekleşen yeni ay, evlilik veya ortaklık için yeni adımlar atmaya zorlayacak. Aşk ve para konusunda tartışma yaşarsanız hemen uzaklaşın. Kötülüğe teşvik ediliyorsunuz demektir ve yeni ay kaybettirir. Arabulucuysanız veya iyilik için ordaysanız kazanansınız.

OĞLAK (22 ARALIK – 19 OCAK)

Oğlak Burcu Yorumu

Evinizle ilgili kararlarda hata yapıyorsunuz ve 3 Mayıs’a doğru yoldan dönen Merkür, hataları düzeltmenin bir yolunu sunacak. 11 Mayıs dolaylarında bir dostunuzla yardımlaşacak; aşk, eğlence veya yaratıcı bir projenin sunumundan birlikte yararlanacaksınız. Ancak 25 Mayıs civarında iş alanınızda gerçekleşen yeni ay, size yeni fırsatlar sunduğunda gücünüzü kötüye kullanmamak ilk amacınız olmalı. Aksi halde elde ederken kullandığınız yöntemde oklar size dönebilir. Üzülmemek için üzmemelisiniz.

KOVA (20 OCAK – 18 ŞUBAT)

Kova Burcu Yorumu

Yakın çevrenizle ilişkileriniz 3 Mayıs’tan itibaren daha iyi olabilir, en azından pozitif düşünmeye yatkınlaşabilirsiniz. 11 Mayıs dolaylarında kariyerinizle ilgili arayışlarınızı mutlu sonla noktalandıracak, iyi bir dosttan destek alarak tanınma yolunda ilerleyeceksiniz. Her şey tam da düşündüğünüz şekilde devam edecek ve keyfiniz yerinde olacak. 25 Mayıs civarında aşk alanınızda gerçekleşen yeni ay kafa karışıklığı yaratabilir. Yakın çevrenizden biri zarar verme veya sevimsizlik yapma çabasında olabilir. Sakin kalmalı, kötülük için mücadele vermemelisiniz.

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART)

Balık Burcu Yorumu

Mali konularda doğru karar vermek için 3 Mayıs’tan sonrasını tercih etmelisiniz. Ayın ilk günlerinde düşüncelerinizi bulanıklaştıran Merkür gerilemesi bittiğinde rahatlayacaksınız. 11 Mayıs civarında seyahat etmek, medya çalışmalarınızı hızlandırmak daha çok tanınmak ve hatta kent değişikliği yapmak mümkün. İyi dostlar ve yöneticileriniz her koşulda yanınızda yer alacak. 25 Mayıs civarındaysa ev ve yuva alanında bir sonlanma yaşanacak. Taşınmak veya evlenmek mümkün. Ancak mali konularda arkadaş kurbanı olmamaya dikkat etmelisiniz. Yanıltılabilirsiniz.

InStyle

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...