Ecclestone: Hamilton 2017’de Vettel’i Yenecek

Share

Formula 1’in eski patronu Bernie Ecclestone, Lewis Hamilton’ın 2017’de Sebastian Vettel’i mağlup edeceğine inanıyor.

Şu ana kadar yapılan üç yarışın ikisini kazanan Vettel, diğer yarışta ise ikinci oldu. Hamilton ise bir yarış kazanıp diğer iki yarışı ikinci sırada tamamladı.

Bild gazetesine konuşan Ecclestone, Vettel’in bu yıl daha güçlü olduğunu fakat şampiyonun Hamilton olacağını söyledi.

2017’de Vettel’in neden daha güçlü olduğu sorulduğunda Ecclestone şöyle dedi: “Çünkü artık daha rahat ve şoku üstünden attı.”

“Ferrari’ye ilk geldiğinde hemen dünya şampiyonu olacağına inanıyordu ama şimdi bu düşünceden kurtuldu.”

“Onun için üzgünüm ama bu yıl şampiyon Lewis olacak. Vettel olursa mutlu olurum çünkü onunla iyi bir arkadaşlığımız var fakat oyun değişecek.”

“Hamilton çok yetenekli bir pilot ve bu yıl daha da rahat görünüyor. Son yıllarda takımının kendisini desteklemediğini düşünüyordu çünkü Alman takımın bir Alman sürücüsü vardı.”

“Tabii bu düşünce saçmalıktan başka bir şey değildi. Ama artık aklında böyle bir düşünce yok ve üstündeki baskı daha az.”

Bottas’ın Rosberg’in yerini doldurup dolduramadığı sorulduğunda Ecclestone “Bilmiyorum ama takımın geçen yıl yaşadıkları deneyimlerden sonra Lewis’in şampiyon olmasından daha mutlu olacağına inanıyorum” dedi.

Motorsport

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...