Clint Eastwood’dan Yeni Film Geliyor!

Share

Son olarak yönetmenliğini üstlendiği ‘Sully’ filmiyle yönetmen olarak başarılı bir çalışmaya imza atan Oscar’lı aktör ve yönetmen Clint Eastwood, yeni filmi ‘The 15:17 to Paris’ ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

86 yaşındaki Eastwood, ‘The 15:17 to Paris: The True Stroy of a Terrorist, a Train, and Three American Heroes’ (15:17 Paris’e: Bir Terörist, Bir Tren ve Üç Amerikan Kahramının Gerçek Hikayesi) adlı kitabın sinema uyarlamasında yönetmen koltuğunda oturacak.

CLİİ

Kitap; Spencer Stone, Anthony Sadler ve Alek Skarlatos’un 2015 yılında Amsterdam’dan Paris’e giden bir hızlı trende ağır silahlı bir adamı durdurmasını konu ediniyor.

Film de üç Amerikalı asker tarafından önlenen 2015 yılı Fransa tren saldırısı üzerine olacak.

1992’de yönettiği ve oynadığı ‘Unforgiven’ adlı filmle en iyi yönetmen Oscar’ını kazanan ve en iyi aktör ödülüne aday gösterilen Eastwood’un yeni filminin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...