Xiaomi Mi 6’ya İlgi Yoğun

Share

Xiaomi’nin geçtiğimiz günlerde duyurusunu gerçekleştirdiği yeni amiral gemisi Mi 6 için siparişler çığ gibi büyüyor. İşte Xiaomi Mi 6 cephesinde son durum…

Xiaomi, geçtiğimiz hafta kullanıcıların merakla beklediği yeni amiral gemisi Mi 6’nın duyurusunu resmi olarak gerçekleştirdi.

Xiaomi Mi 6, serinin bir önceki modeli olan Mi 5’de olduğu gibi üst seviye özellikleri uygun fiyata sunan bir cihaz oldu.

Çin’de bulunan kullanıcılar ile buluşan Xiaomi Mi 6 modelinin, beklenilenin çok daha üzerinde bir ilgiye maruz kaldığı öğrenildi.

Xiaomi Mi 6 için ön kayıtlar 1 milyonu geçti!

Çinli online perakende devi JD.com tarafından, Xiaomi Mi 6 modelini satın almak için 1 milyonu aşkın kullanıcının kayıt yaptırdığı açıklandı.

Kayıt yaptıran kullanıcıların sayısı her geçen gün artmaya devam ederken, kayıt yaptıranlar arasında ne kadarlık bir kısmın sipariş vereceği henüz bilinmiyor.

Xiaomi Mi 6’nın teknik özelliklerini kısaca hatırlamak gerekirse, Qualcomm’un yeni nesil Snapdragon 835 işlemcisinden ve Adreno 540 grafik biriminden güç alan cihazda, 5.15 inç büyüklüğünde Full HD bir ekran bulunuyor.

Arka tarafında iki adet 12 megapiksel, ön tarafında ise 8 megapiksel çözünürlüğünde bir kameraya ev sahipliği yapan Xiaomi Mi 6, 6 GB RAM’in yanı sıra 64 GB ve 128 GB dahili depolama alanı seçeneği sunuyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...