Surface Phone Nasıl Görünecek?

Share

Microsoft’un üstünde çalıştığı iddia edilen Surface Phone nasıl görünecek? Yayınlanan yeni bir konsept tasarımı telefon nasıl görünebileceğini gösteriyor.

Bildiğiniz gibi Windows Phone için yolun sonuna gelindi ama bu durum Microsoft’un hepten vazgeçtiği anlamına gelmiyor. Son birkaç yıldır şirketin Surface Phone adını taşıyan yepyeni bir telefon üzerinde çalıştığı konuşuluyor. Microsoft henüz bu yeni telefon hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak birçok kişi bu telefonu 2018’de göreceğimize inanıyor.

Peki Surface Phone nasıl görünecek? Hazırlanan yeni bir konsept tasarımı Microsoft’un yeni telefonunun nasıl görünebileceğini gösteriyor. Bugüne kadar çıkan söylentileri dikkate alarak hazırlanan bu konsept tasarımı Surface Phone’u bir akıllı telefondan çok, telefon ile Surface cihazlarının karışımı olan yeni bir tür olarak öngörüyor. Continuum özelliği ile cihazlar arasında geçiş yapma da yeni telefonun önemli özellikleri arasında yer alabilir.

CNN

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...