Michael Jackson’ın Kızı İlk Filminde Oynamaya Hazırlanıyor

Share

Michael Jackson’ın 19 yaşındaki kızı Paris Jackson, ilk filminde rol almaya hazırlanıyor.

Henüz ismi açıklanmayan film, Amazon Stüdyoları tarafından çekilecek ve filmin yönetmen koltuğunda Nash Edgerton oturacak.

Kara komedi-gerilim tarzında olacağı açıklanan filmde Jackson’ın yanı sıra David Oyelowo, Charlize Theron, Amanda Seyfried, Thandie Newton ve Sharlto Copley gibi yıldızlar yer alacak.

1242911076001_5287842225001_et-TRENDING-ParisJacksonPhotoshoot-011817

Kendini suç eyleminin ortasında bulan bir işadamının hikayesine odaklanan filmde Jackson’ın Penny adlı karaktere hayat vereceği açıklandı.

İlk kez sinema filminde rol alacak olan Jackson, Fox kanalının ‘Star’ adlı dizisinde yer almıştı. Jackson ayrıca Bella ve Gigi Hadid, Gisele Bündchen, Hailey Baldwin gibi isimleri moda endüstrisine kazandıran IMG Modellik Ajansı ile de anlaşma yaptı.

NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...