Avokadolu Çikolataya Ne Dersiniz?

Share

Los Angeles çıkışlı çikolata markası Compartés, avokadolu çikolata üreterek yepyeni bir tadı hayatımıza getiriyor. Sağlıklı beslenme denince akla gelen ilk besinlerden avokadoyu çikolatayla bir araya getiren marka, bu tutkunun tatlı krizinde çok daha fazla işe yarayacağını düşünerek akıllılık etmiş.

compartescom

Aynı markanın bir diğer ilginç ürünü de yine veganlar için. Bitter çikolata ve kale birlikte olur mu dersen, o da oluyor! Kale cipsi, kabak ve susam tohumlarından şekersiz çikolata üreten firma, sağlıklı beslenmeyi tatlıyla bütünleştirerek ortaya nefis bir iş çıkarmış.

Bu iki çikolata da Türkiye’ye gelir mi bilmiyoruz ancak yurt dışında epey sevilecek gibi görünüyor. Tatlarını merak etmedik değil doğrusu!

Women’s Health

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...