Tesla Model Y Hakkında Yeni Detaylar

Share

Tesla Model Y hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bu yıl sürülerin karşısına iddialı bir modeller çıkmayı hedefleyen Tesla, yine yeniliklerle geliyor.

Tesla Model Y hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Tesla’nın iddialı aracı hakkında, bekleyenleri için önemli bilgiler paylaşan Elon Musk, yeni aracıyla ilgili bilinmesi gerekenleri açıkladı.

elonmuskteslaindia

Tesla Model Y hakkında yeni detaylar

Geliştirdiği Teknolojiler ve yenilikler ile dikkatleri üzerine toplayan Elon Musk, Tesla Model Y ile ilgili yeni detayları meraklılarına paylaştı.

Güzel bir SUV deneyimi sunmayı planlayan Tesla Model Y, Model X’e göre daha kompakt bir araç olacağını belirten Elon Musk, tamamen yeni bir platformun üzerine inşa edilecek olan aracının üretiminin 2020 yılında başlanılacağını da açıkladı.

12 voltluk pil mimarisinden vazgeçeceklerini belirten Musk, mevcut yapılandırmalar için geliştirilen kablolamayı geri çekerek, aracın üretimini kolaylaştırdıklarının da altını çizdi.

2021 yılında teslimatları gerçekleştirilmesi beklenen Model Y’nin ne zaman tanıtılacağı hakkında pek fazla bir detaya sahip değiliz. Ancak ilerleyen günlerde yeni araç hakkında daha net bilgiler gelmesi bekleniyor.

Bunların dışında ayrıca Musk, şirket için yeni bir rekorunu kamuoyuna paylaşarak, son açıklanan çeyrekte 25.501 araç sattıklarını da belirtti.

Shiftdelete

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...