‘Ramadan is Coming’

Share

‘Game of Thrones’ dizisi, Arap versiyonuyla ramazan ayında ekrana gelecek. “Kış geliyor” (Winter is coming), “Ramazan geliyor” olarak uyarlandı.

2988LfSY3bXv5_game-of-thrones-season-6-episode-9-sansa

Milliyet’in haberine göre, Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin Arap versiyonu 27 Mayıs’ta seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Emilia Clarke, Sophie Turner ve Kit Harinton’ın yer adıkları dizinin adının ‘Orchidea’ olacağı bildirildi.

Abu Dhabi TV’de ekrana gelmesi planlanan projenin çekimleri, Romanya ve Fransa’nın bazı bölgelerinde gerçekleştirildi.

Cinsellik ve şiddet tartışmalara neden oldu
Suriyeli oyuncu ve yönetmen Hatem Ali tarafından çekilen ve Arap dünyasında şimdiden büyük heyecan yaratan projenin kadrosundaki oyuncular orijinal dizinin oyuncularına benzerlikleriyle dikkat çekti.

Öte yandan cinsellik ve şiddet içeren dizinin yayın tarihinin Müslümanlar tarafından kutsal kabul edilen Ramazan ayına denk gelmesi çeşitli tartışmalara neden oldu.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...