Nike’tan iPhone Kılıfı Geliyor

Share

Nike çok popüler hale gelen ayakkabı serilerini iPhone kılıfı olarak piyasaya sürüyor. Nike Air Force 1 ve Nike Roshe adlı kılıflarla ilgili tüm bilgiler haberimizde.

Nike tarafından yapılan duyuruyla, firmanın popüler ayakkabıları Nike Air Force 1 ve Nike Roshe’nin iPhone 7 kılıfı olarak piyasaya sürüldüğü açıklandı.

Kılıflar nerede satılacak?

Öncelikle iki kılıfın da şimdilik yalnızca Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere’de satılacağını belirtelim. Aslında Nike tarafından yapılan açıklamada yalnızca ABD üzerinde satılacağı söylense de, İngiltere’de yaşayan kullanıcılardan da ülkelerinde satışın başladığı bilgileri geldi.

Nike Air Force 1 modeli yalnızca mavi renkte satılacak ve arka bölümü ayakkabının iziyle tam olarak aynı şekilde üretilmiş durumda. Nike Roshe’nin ise iki farklı renk seçeneğine sahip ve oldukça parlak göründüğünü söyleyebiliriz.

İki kılıf da yüzde 100 olarak termoplastik poliüretan malzemeden üretiliyor ve bu yüzden son derece dayanıklı olduklarını, yırtılmalarının çok zor olduğunu ve uzun süreli kullanım sunabileceklerini söylemek yanlış olmaz.

İki kılıfın da yalnızca iPhone 7’ye özel olduğunu ve 35 Dolar’lık fiyat etiketiyle satışa sunulacağını da belirtelim.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...