‘Michael Jackson: Searching for Neverland’ Filmi Geliyor

Share

Biyografik filmlerle adından söz ettiren Lifetime yılın başında Popun Kralı Michael Jackson için bir film hazırlığında olduğunu duyurmuştu. Biyografik filmden ilk fragman geldi.

25 Haziran 2009’da evinde hayatını kaybeden müziğin efsanevi ismi Michael Jackson, zamansız ölümünden önce turne çalışmaları yapıyor; hayranlarıyla yeniden buluşmayı planlıyordu. Popun Kralı hayata gözlerini yumunca beraberinde de büyük bir karmaşayı getirdi. Elvis Presley’in ölümünün ardından olduğu gibi bazı hayranlar Michael Jackson’ın da hala yaşadığını, aslında ölmediğini iddia etti. Diğer taraftan bu acı gerçeği kabullenenler ise Jackson’ın doktoru tarafından öldürüldüğü iddialarını ortaya attı. Uzun süren davanın sonunda 2011 yılında Jackson’ın doktoru Conrad Murray jürinin sekiz saatlik karar toplantısı sonucu suçlu bulundu.

Bu süre boyunca Michael Jackson’ın ölümü ve hayatı ile ilgili pek çok iddia da basında yer almaya devam etti. Jackson’ın yakın korumaları (Bill Whitfield ve Javon Beard) ise son günlerini açıklığa kavuşturmak için “Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days” isimli bir kitabı kaleme aldı. Lifetime’ın biyografik filmi de bu kitaptan uyarlanarak ekranlara taşınıyor. “Michael Jackson: Searching for Neverland” isimli biyografik filmin ilk fragmanıysa tüylerinizi diken diken etmeye hazır.

Michael Jackson’ın 2005-2009 yılları arasında yaşadıklarını detaylı bir şekilde anlatan Whitfield ve Beard’ın yazdığı kitaptan uyarlama filmin nasıl olacağı şimdilik merak konusu. Fragman korumaların Conrad Murray davasındaki sorgularını, Jackson’ın çocuklarıyla diyaloglarını ve Jackson’ın özel hayatında yaşadığı sıkıntıları gösteriyor. Michael Jackson: Searching For Neverland 29 Mayıs‘ta yayınlanacak. Filmin ne kadar başarılı olduğunu ise ancak izledikten sonra görebileceğiz…

Log

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...