Kate Moss’tan George Michael Belgeseli

Share

İngiliz model Kate Moss’un, geçtiğimiz aralık ayında hayatını kaybeden dünyaca ünlü müzisyen George Michael’ın evine girerek belgesel çekeceği öğrenildi.

‘Freedom’ (Özgürlük) adındaki belgesel, ünlü müzisyenin Kuzey Londra’daki evinde çekilen ilk belgesel olma özelliği taşıyacak.

testino-homotography-01

The Sun gazetesinin haberine göre, belgesel çekimine, Noel’de hayatını kaybeden sanatçının ölümünden önce karar verilmişti. Ancak şimdi sanatçının ölümünü de içine alacak biçimde yeniden şekillendirildi.

Kate Moss’un pazartesi günü evde çekim yapmaya başladığı ve filmde George Michael’a yakın ünlü yıldızların da yer alacağı öğrenildi.

Moss ve Michael’ın uzun yıllardır yakın arkadaş oldukları, birbirlerini çok iyi tanıdıkları ve birbirlerine komşu oldukları biliniyor.

Belgeselin bu yılın sonunda Channel 4’da gösterileceği öğrenildi.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...