Tabuları yıkın, hayatınızı yaşayın!

Share

Daha özgüvenli olmak, üzerimizdeki cinsiyet ayrımını hissetmemek ve ne istediğini bilerek ilerlemek için bu dört maddeyi göz ardı etmeyin.

Üzgünüm Demeye Son Verin!

Kendinizin, kontrol edemediği şeylerden de sorumlu tutulduğunuz anları gözünüzün önüne getirin. Kontrol sizde olmadığında ortaya çıkan sorunlara saplantı halinde takılmak doğru değil.

Hata yaptığınızda özür dilemeniz normal ama bunu bir hobi haline getirmemek gerek. Hatalı olmadığınız zamanlarda da özür dilemeye son vermelisiniz.

zooey-deschanel

Her Şeyi Yapabilirsiniz

Kendinize inanmaktan asla vazgeçmeyin.

Yol boyunca engeller ve barikatlarla karşılaşabilirsiniz ama bunun size farkındalık olarak geri döneceğini unutmayın. Hiçbir şeyin size sınır tanımadığını bilmelisiniz.

Hayal edebileceğimizin hep daha fazlasını, cesaretle gerçekleştirmek bizim elimizde.

Ä°lgili resim

“Güzel” Kelimesi Sadece Bir Sıfat mı?

Kiloya ve gençliğe takıntılı bir dünyada yaşıyoruz.

Gerçek başarı bulunduğunuz ortamın en güzel kızı olmak değil. Toplumun var ettiği bu algıya siz de kapılıp gitmeyin.

Mükemmel bir görünüm bu hayatta asla sorun yaşamama garantisi vermediği için kendinizle barışın!

zooey-deschanel,-black-and-white-photo-188602

Yalnızlığın Tadını Çıkarın

Harika insanlarla tanışmak için bağımsız, mutlu ve “harika” olmak gerekir.

Kendi başına rahat edebilme yeteneği, bir kadının sahip olabileceği en güçlü özelliklerden biridir. Bir kız arkadaşa bağımlı olarak hayatınızı geçirip geçirmediğinizi sorgulamaya ne dersiniz?

Yalnız kalmanın bağımsızlığından gelen sevinç ve eğlence oldukça motive edici. Kendinize zaman ayırmanız güven sorununu da zamanla ortadan kaldıracaktır.

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...