David Bowie’nin Tahtı Tom Odell’a Emanet

Share

2012 yılında Lily Allen’ın keşfiyle hayatımıza giren Tom Odell, muhteşem sesi ve David Bowie’yi anımsatan tavrıyla yetenek ve yakışıklılığın tek bedende vücut bulabileceğini kanıtlıyor.

AYNALARDAN UZAKTA
“Yaptığımız işin beraberinde getirdiği bazı zorluklar var. Fotoğraf çekimleri ve video klipler derken her an her yerde kendini görebiliyorsun. Kendimden bir nebze olsun uzaklaşmak adına evimdeki tüm aynaları kaldırdım. Evde olduğum zamanlarda kendimden ziyade başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum.”

Tom Odell

KÖTÜ GEÇEN RANDEVULAR
“Herkes gibi ben de bir an önce bitmesini istediğim randevular yaşadım. Bir tanesi o kadar kötüydü ki lavabonun camından kaçmıştım. Birkaç defa da ‘Arkadaşımın yardıma ihtiyacı varmış. Gitmek zorundayım’ veya ‘Evimi su basmış’ gibi bahaneler uydurmak durumunda kaldım.”

ROMANTİZM ÖLMEDİ
“Kadınları ‘Saçları çok havalı’ veya ‘Vücudu iyi’ gibi cümlelerle tanımlamıyorum. Çekicilik senfoniye benzer. Yaylılar, piyano ve perküsyon bir araya gelir ve sen nasıl olduğunu bile anlamadan kendini rüzgarına kapılmış halde bulursun.”

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...