Nusret Önce Tuzladı, Sonra Kapıda Kaldı

Share

Kasap Nusret Gökçe, Euroleague şampiyonu Fenerbahçe basket takımı oyuncularıyla meşhur tuzlama işaretiyle poz verdi. Daha sonra soyunma odasına gitmeye kalkan Nusret’e güvenlik izin vermedi.

nusret euroleuge (2)

THY Euroleague finalinde Olympiakos’u 80-64 mağlup ederek Avrupa’nın en büyüğü olan Fenerbahçe’de büyük sevinç yaşanırken, bu sevince ortak olan isimlerden biri de ünlü kasap Nusret Gökçe’ydi. Ancak Nusret, mücadelenin ardından büyük şok yaşadı.

nusret euroleuge

Nusret güvenliğe takıldı, soyunma odasına giremedi Şampiyonluk kutlaması için soyunma odasına girmek isteyen Nusret Gökçe’ye güvenlik görevlileri engel oldu. Maçın ardından sahaya inerek basketbolcularla birlikte ünlü tuzlama hareketini yaparak sevincini yaşayan Nusret, asıl sürprizi ise soyunma odası koridorunda yaşadı. Kupanın kaldırılmasının ardından soyunma odasında gerçekleşen kutlamalara eşlik etmek isteyen Nusret, güvenlik görevlilerinin engeline takıldı. Soyunma odasına girmesine izin verilmeyen Nusret Gökçe, koridorlardan ayrılarak o bölgeyi terk etti.

Hürriyet

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...