Donald Trump’ın Sesi Eşliğinde Navigasyon

Share

iOS ve Android platformlarında çok sayıda navigasyon uygulaması yer alıyor. Sygic, Waze, Navigon, TomTom gibi navigasyon uygulamalarının ardından şimdi de farklı bir navigasyon uygulaması iOS ve Android platformları için indirmeye sunuldu. Karta GPS adını taşıyan uygulamanın en göze çarpan özelliği ise sunduğu sesler.

Amerika Birleşik Devletleri başkanı Donald Trump’ın ve eski başkanlardan Bill Clinton’ın sesi eşliğinde yönlendirmede bulunan uygulama eğlenceli bir deneyim vadediyor. İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan kullanılabilen uygulama yakındaki mekanlar hakkında da bilgilendirmede bulunuyor.

Fiyatlar ve değerlendirmeler hakkında bilgi edilebileceğiniz uygulamada rezervasyon yaptırmak da mümkün. Daha hızlı rotalar bulup trafik sıkışıklıklardan kurturlmaya da imkan tanıyan uygulamada kamera ve hız limiti uyarıları da alınabiliyor. Sesli arama desteğine de sahip olan Karta GPS’de buluşacağınız kişilere tahmini varış saatini gönderilebiliyor.

Çevrimdışı haritaların OpenStreetMap tarafından sağlandığı uygulamada hesaplanan her rota için çok sayıda alternatif yer alıyor. Varış noktanıza ulaştığınız anda bir park yeri de bulabileceğiniz Karta GPS, yürüme yönlendirmeleri ve turistik yerler hakkında da bilgiler sunuyor. iOS ve Android platformlarında yer alan Karta GPS isimli uygulamayı haberin devamındaki bağlantı linklerinden ücretsiz indirebilirsiniz. Bu arada unutmadan söyleyelim. Donald Trump’ın sesinin sadece İngilizce desteğine sahip olduğunu belirtelim.

Log

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...