Kadınlar hayatlarının erkeğini 3 dakikada seçiyor

Share

Kadınların sevgilileri konusunda ‘Acaba bu erkek benim hayatımın erkeği mi?’ düşüncesi kadınlar için daima büyük bir risk konusu olmuştur. Sürekli endişe ettikleri bu sorunun aslında üç dakikada karar verilebilecek bir şey olduğu kanıtlandı.

kaa

Kadınlar karşısındaki kişinin hayatlarının erkeği olup olmadığına o kişiyi ilk gördüğü andan itibaren üç dakika içerisinde karar verdikleri gözlemlendi. İngiltere’de yapılmış bir araştırmaya göre kadınların; erkeklerin bakışına, fiziksel görünüşlerine ve giyimlerine bakarak üç dakikada puanlama yaptığını ve bu konuda iç güdülerine güvendiklerini tespit etti.

Araştırmada rol alan kadınların %88’i, bir erkeğin hakkındaki ilk izlenimlerinin değişmediğini belirttiler. Bu araştırmanın diğer bir tespiti de kadınların ukala erkeği üç dakika içerisinde elemeleri oldu. Ayrıca aynı cins kişilerle daha fazla arkadaşlık kuran kadınların cinsel hayatlarının monoton ve sıkıcı olduğu ortaya çıktı.

Kadinsalsayler/Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...