2017 Ramazanında İlk Oruç Dayağı Piyangosunu Bursa Kazandı

Share

Bursa’nın Mudanya ilçesinde bulunan “Tadında Anadolu” isimli lokantada yemek yiyen baba ve oğul, oruç tutmadıkları gerekçesiyle 4 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

İddiaya göre, lokantada yemek yiyen baba ve oğul yanlarından geçerken “Afiyet olsun” diyen kişilere tepki gösterdi. Seferi olduklarını ve bu yüzden oruç tutamadıklarını söyleyen vatandaşlara saldırganlar “O zaman öyle milletin gözü önünde yemeyeceksiniz” yanıtını verdi; yumruklu saldırıda bulundu. Saldırı sonucu babanın burnunda kanama olurken, oğlunun yüzünde de morluklar oluştu.

Saldırganların daha sonra “Siz bizim kim olduğumuzu biliyor musunuz?” naraları ile olay yerinden uzaklaştığı ve saldırıya uğrayan vatandaşların şikayetçi olmadıkları öğrenildi. Çevrede bulunan vatandaşların saldırı esnasında tepkisiz kaldığı ifade edildi.

Birgün

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...