Fiat Argo

Share

Bir taraftan Avrupa, diğer taraftan da Kuzey Amerika’da yeni modeller tanıtan FCA grubunun çok güçlü olduğu Güney Amerika pazarında da yenilikleri bulunuyor. Bunlardan şu sıra en dikkat çeken olanıysa Argo.

Henüz bütün detayları paylaşılmamış olsa da sportif HGT donanımıyla nasıl göründüğü ortaya çıkan Argo’nun dinamik bir yüze sahip olduğu söylenebilir. LED gündüz farları ve füme renkli yan aynalar üst donanımın getirileri olarak dikkat çekerken spoiler, agresif bir arka tampon ve kromajlı egzoz çıkışı da dikkat çeken detaylar arasında.

Punto ve Palio gibi modellerin yerine geçecek olan otomobil ilk etapta sadece Brezilya pazarında satışa sunulacak.

İç mekanında, büyük ve renkli bir dijital ekrana sahip gösterge paneliyle dikkat çeken otomobilin motor seçenekleri arasında 1, 1.3 ve 1.8 litre hacimli benzinli motorlar, bu ülkede satılan diğer ünitelerde oldğu gibi etanolle de çalışabilecek.

Onur Koray

Ortaokul ve lise yıllarını İstanbul, Saint-Joseph Fransız Lisesi’nde geçiren Onur Koray, daha sonra üniversite eğitimini A.B.D.’nin Pennsylvania eyaletinde makine mühendisliğinde tamamladı. 2002 yılından bu yana Ekşi Sözlük’te Agamemnon adıyla yazdığı yazıları kişisel blog’u ile daha geniş bir içerikle sunan Onur Koray’ın otomobil yazıları, haftalık olarak yayınlanıyor.

You may also like...