Essential Phone Nasıl Satın Alınır?

Share

Andy Rubin tarafından hazırlanan ve ilginç ön yüz tasarımıyla dikkat çeken The Essential Phone’un satış tarihi ile ilgili yeni bilgiler de gelmeye başladı.

Android işletim sisteminin mucitlerinden biri olan Andy Rubin tarafından hazırlanan ve bugüne kadar Essential PH-1 ya da The Essential Phone adıyla tanıdığımız yeni akıllı telefon dün tanıtıldı.

The Essential Phone nasıl satın alınır?

5.71 inç’lik 2560 x 1312 çözünürlükte QHD ekranıyla dikkat çeken The Essential Phone’un ne zaman satışa sunulacağı ise henüz resmileşmiş değil. Fakat Andy Rubin’in verdiği bir röportajda cihazı 30 gün içerisinde kargolamaya başlayabilecekleri belirtildi.

700 Dolar’lık fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan The Essential Phone’u şu anda ABD dışında satın almak ise mümkün değil. Yalnızca Amerika Birleşik Devletleri vatandaşlarına özel olarak başlatılan ön sipariş dönemi ise devam ediyor.

Yani eğer ABD’de yaşıyorsanız, The Essential Phone’un resmi internet sitesine giderek kayıt olabilir ve ön siparişinizi verebilirsiniz. Eğer Rubin’in sözleri yanlış anlaşılmadıysa, 30 gün sonra da cihazınızın kargoya teslim edildiğini öğreneceğiniz kesin gibi.

The Essential Phone’un yalnızca kendi internet sitesi üzerinden satılmayacağını da belirtmemiz gerekiyor. Andy Rubin yine aynı röportajda çeşitli GSM operatörleri ve perakendeciler ile görüşmelerinin sürdüğünü, yakın zamanda yapılacak duyurular ile birçok satış noktasında cihaza rastlayabileceğinizi de belirtti.

Fakat bu anlaşmalar için herhangi bir tarih vermekten kaçınan Rubin, The Essential Phone’u ABD dışında bir ülkede yaşayan ve satın almak isteyen kullanıcıların bir süre daha beklemek zorunda olacağını gözler önüne sermiş oldu.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...