Top Gun 2’nin İsmi ‘Top Gun: Maverick’ Oldu

Share

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Tom Cruise hiç beklenmedik bir anda Top Gun’ın devam edeceğini müjdelemişti. Başarılı oyuncu şimdi de bu ilgi uyandıran projenin ismini açıkladı.

Aksiyon filmleriyle adından söz ettiren Tom Cruise yakında yeniden çekilen Mumya ile karşımıza gelecek. Farklı tarzıyla dikkat çeken ve Universal Pictures’ın “karanlık evreninin” kapılarını aralayacak olan bu filmin tanıtım çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu süreç Tom Cruise’un gelecekteki projelerinden bahsetmesine de vesile oluyor. Bunlardan biri de Top Gun 2.

Özetlemek gerekirse Avustralya’da ekrana gelen Sunrise programına konuk olan Tom Cruise, Top Gun ile ilgili dedikoduları doğrulamıştı. Henüz planlama aşamasındaki projenin çekimlerine 2018’de başlamayı umduklarını dile getirmişti. Başarılı oyuncu son olarak Access Hollywood‘un kendisiyle gerçekleştirdiği röportajda konuştu. Projeyi Top Gun 2 şeklinde anmak istemediklerini, filmin numaralar yerine Top Gun: Maverick ismiyle izleyici karşısına çıkacağını açıkladı. Ardından devam filminin orijinali ile aynı havaya sahip olacağının altını çizdi. Hatta Harold Faltermeyer‘in bestelediği orijinal film müziklerini kullanacaklarını dile getirdi.

Tom Cruise’u oldukça yoğun bir sene bekliyor gibi görünüyor. Yakında vizyona girecek olan Mumya’nın yanı sıra Görevimiz Tehlike 6, American Made, Luna Park ve Top Gun: Maverick gibi projeler bulunuyor.

Log

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...