Elf’e Benzemek İçin 30 Bin Dolar Harcadı

Share

ABD’de yaşayan bir genç, Yüzüklerin Efendisi serisiyle seyircilerin hayatına giren Elf’lere benzeyebilmek için 30 bin dolar harcadı. Luis Padron adındaki genç, daha yolun başında olduğunu ve gerçek bir Elf’e dönüşebilmek için 10 ameliyata daha girmesi gerektiğini söylüyor.

Padron, kendini Elf’lere asıl yaklaştıranın dış görünümündeki değişikliklerden çok içsel değişimi olduğunu vurguladı: “Fazlalıklarım, peruğum, takma kulaklarım, lenslerim ve makyajım bir yana, ben zaten kendimi kendim gibi değil, bir Elf gibi hissediyorum. Ve kanlı canlı, plastikten bir Elf’e dönüşme sürecindeyim.”

Ameliyatları için yaklaşık olarak 30 bin dolar harcadığını, bunlar arasında elmacık kemiklerinde ve burunda yapılan bir dizi operasyonun yanı sıra kırışık gerdirme, cilt beyazlatma gibi tekniklerin de yer aldığını söyleyen Padron, olumlu tepkiler aldığını da söyledi.

Padron’un ‘dönüşümünü tamamlaması’ için, yüz gerdirme ve göz renginin değiştirilmesini içeren bir dizi işlem için on ameliyata daha girmesi gerekiyor.

Kendisini ‘soğuk biri’ olarak gördüğünü söyleyen Padron, romantik ilişkiler peşinde olmadığını, bunun için öncelikle dönüşümünü tamamlaması gerektiğini de ekledi.

Sputnik

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...