2018 Polo’nun İlk Resmi Fotoğrafları Paylaşıldı

Share

Volkswagen ailesinin yeni en küçük üyesi için artık geri sayım başladı.

Resmi tanıtım etkinliğine sayılı günler kala Volkswagen binek otomobil ailesinin en küçüğü Polo’dan ilk görsel sinyalleri almaya nihayet başlıyoruz. Geçtiğimiz dönemde test sırasında kamuflajsız olarak da gördüğümüz ve tanıtımıyla birlikte altıncı jenerasyonuyla karşımızda olacak olan Polo makyaj operasyonu kapsamında biraz daha yakışıklı bir yapıya bürünmüş şekilde yola çıkacak. Makyajlı Golf ve Arteon‘da olduğu gibi sıcak bir renk olan turuncuyla ilk sinyalleri paylaşılan Polo’da bugüne kadar ortaya çıkan detayları tekrar hatırlamakta fayda var.

Altyapısal olarak yeni Ibiza ile aynı platformu taşıyacağını bildiğimiz Polo’da artırılmış aks mesafesi sayesinde daha ferah bir iç hacim ve bagaj kapasitesi görmeyi bekliyoruz. Dış tasarımında devrimsel olarak nitelendirebileceğimiz bir geliştirmeyi barındırmayan aracın güç ünitesinde 1.0 litrelik üç silindir, 1.5 litrelik yeni TSI ve 1.6 litrelik dizel TDI seçenekleri kullanıcıları bekliyor olacak. Kokpit yapısıyla da beklenildiği gibi elini güçlendirecek olan Polo’nun multimedya sistemi Volkswagen’in geliştirdiği en güncel sürümle desteklenecek.

Log

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...