İlk adımı erkeklerin atması için 8 sebep

Share

Eski kafalı olduğumuzu düşünebilirsiniz, ama biz hala ilk adımı erkeklerin atmasından yanayız. Peki, neden? İşte erkeklerin ilk adımı atması için 8 sebep:

1- Ya kız arkadaşı varsa…

İlişki bozan biri olarak anılmak istemiyorum. Ona yaklaştığımda kız arkadaşından bahsederse ne yapacağımı bilemem… Sevgilisiyle birlikte çektirdiği tatil fotoğraflarını görmek istemiyorum. Teşekkürler.

2- Benim tipim değildir.

Belki de sağlıklı beslenen fit kadınlardan hoşlanıyordur. Tamam, ben de yediklerime dikkat ediyorum, ama her daim sağlıklı beslendiğimi de söyleyemem. Muhtemelen onun tipi değilim.

paquera-flerte-olhar-0517-1400x800

3- Ya tipimse?

Bekleyin. Ya benim tipimse ve bana aşık olursa? Özgürlüğümü seviyorum. Instagram hesabımda fotoğraflarını paylaşmaya başladıktan sonra bir sürü soruyla karşılaşacağım.

4- Bana mı el sallıyordu? Hiç sanmıyorum!

Evet, hepimizin başına gelir. Yanımdan geçen yakışıklı bana el sallasa da arkamda biri var mı diye kontrol ediyorum. Gerçeği fark edene kadar o, çoktan kayıplara karışmış oluyor.

5- Ya zor bir insan olduğumu düşünürse?

Eğer bu ilişkinin yürümesini istiyorsa zor kızı oynadığımı düşünmemeli. Beni biraz tanımaya başladığında nasıl birisi olduğumu anlayacaktır. Birçoğumuz çaresiz kadın imajı çizmekten kaçınıyoruz sadece.

6- Ya arkadaşlarından biriyle takıldıysam?

İster kabul edin, ister etmeyin. Dünya küçük! Yakışıklı çocuklar beraber gezme alışkanlığına sahip. Ya arkadaşlarından biriyle geçmişte bir şeyler yaşamışsam?

7- Arkadaşlarım onaylamaz.

Kız arkadaşlarımı onun ne kadar harika biri olduğunu ikna etmekle uğraşmak istemiyorum. Hakkında söylenen kötü şeylerin aksini kanıtlamakla vakit kaybedemem.

8- Ya ‘hayır’ derse?

En büyük korkularımdan biri; reddedilmek! Geri çevrilmeyi kimse sevmez! Ayrıca bunu kabullenmekte çok iyi olmadığımı da itiraf etmeliyim.

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...