Soğuk Kış Günlerinde Hayat Kurtaran Giysiler

Share

The Salvation Army Brezilya için hazırlanan basın kampanyası kışlık kıyafetlerin de hayati önemi olabilecek bir yardım olduğunu hatırlatıyor.

reh

The Salvation Army, Brezilya’daki yeni kampanyasında hayat kurtarmak için illa yiyecek ya da ilaç desteği veya maddi destek yapmak gerekmediğini; bağışlanan sıcak giysilerin kış günlerinde hayat kurtarabileceğini anlatan ilanlarla geliyor.

WMcCann tarafından hazırlanan kampanya, “Warm clothes also save lives” (Sıcak giysiler de hayat kurtarır) sloganını temel alıyor. Basın, dijital ve açık hava ilanlarından oluşan kampanyada hayat kurtaran giysiler bir metafor üzerinden anlatılmış.

Can simidi ve yangın söndürücü gibi ilk anda yardım algısı yaratan nesneler kıyafetlerle yeniden oluşturulmuş. Böylece örgü bir can simidi veya kalın bir monttan yapılma bir yangın söndürücü ortaya çıkmış.

Kampanya, Brezilyalıları soğuk günler için kışlık kıyafetler bağışlamaya teşvik etmek için tasarlanmış.

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...