Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Adalet Yürüyüşü’nü Başlattı

Share

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili Enis Berberoğlu’nun 25 yıl hapis cezasına çarptırılmasına tepki olarak başlattığı Adalet Yürüyüşü’nün başında “Bıçak kemiğe dayandı artık yeter. Adaletin olmadığı ülkede barış olmaz” dedi. Kılıçdaroğlu, 16.30 sularında Adalet Yürüyüşü’nün ilk gününü tamamladı.

Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü’nün ilk gününü tamamlandıktan sonra açıklamada bulundu:

“Biz haklıyız, adalet için yürüyoruz. Gün gelecek bugün adaletsizliği yaratan kişiler için de adalet geçerli bir kavram olacak. Adalet bu ülkede yaşayan 80 milyon vatandaşın hak ettiği bir olgudur. Dünyada bilinen bir gerçek: Türkiye’de demokrasi yok. Bu yürüyüşümüzü uluslararası basın organlarının geniş bir şekilde verdiğini duyduk. Bizim televizyonlarımızın da geniş verdiğini gördük. Adalet hepimiz için geçerli bir kavram. Akşam burada konaklayacağız. Yürüyüşümüz bayram havası içinde geçiyor.”

Sputnik

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...