21-27 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Share

Koç (21 Mart  – 19 Nisan)

image

Bu hafta gökyüzünde  Mars , Jüpiter , Uranüs , Pluto  arasında astrolojide büyük kare dediğimiz  en gergin açı meydana gelecek. Ev ,iş , kariyer ve iki ilişkilerimizde  beklenmedik  problem oluşabilir.Birden kendimizi gergin bir ortamın içerisinde bulabiliriz. Sizler yapınız gereği ne kadar çok sinirlenseniz bile susmasını başaranlardan olduğunuz  için bu gergin durumunuzun içerisinden çıkabilirsiniz.Bu hafta yeni ortaklıklara adım atmak için uygun bir hafta değil. Kazaçlarınızı artırmak adına  yeni projeler üretebilirsiniz.

Bu Hafta Venüs – Satürün etkileşimi ile aradığınız içsel huzuru  yakalayabilirsiniz. Şaşıracağınız bir itirafla karşı karşıya gelebilirsiniz.Aşkta aradığınız kişi belki de  çok yakınınızda olabilir ona şanş vermek için güzel bir  hafta .

Baharın renkleri etrafınızı  sarsın.

 İyi haftalar diliyorum 

Boğa (20 Nisan – 21 Mayıs)

image

Bu hafta gökyüzünde  Mars , Jüpiter , Uranüs , Pluto  arasında astrolojide büyük kare dediğimiz  en gergin açı meydana gelecek. Ruhumuzu  rahatsız ve  gergin hissedebiliriz.Çevremizdeki kadınlarla olan ilişkilerimizde zorlanmalar ve tartışmalar  yaşabiliriz. İletişimde bir takım problem , aksaklıklar oluşabilir. Seyahat  planımız  varsa bozulma  ihtimali yüksek  görünüyor.

Bu hafta Venüs –Satürün etkileşimi bizleri  birazcık olsun  rahatalatacak. Yeni  iş görüşmeleri yapmak  ve  yeni  projelere  adımlar için ideal  zamanlama  diyebiliriz.

Baharın renkleri etrafınızı  sarsın.

 İyi haftalar diliyorum.

İkizler (21 Mayıs -21Haziran)

image

Bu hafta gökyüzünde  Mars , Jüpiter , Uranüs , Pluto  arasında astrolojide büyük kare dediğimiz  en gergin açı meydana gelecek.Parasal konularda  ciddi  sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Zor durumda kalmamak  adına  gereksiz harcamalardan  kaçınmakta yarar  var. Sosyal çevreniz olsun ,  sevgilinizle olsun ilişkilerde  gerginlikler , zorlanmalar yaşayabilirsiniz . Gergin ortamlardan uzaklaşmak adına hobileriniz ile uğraşmak için ideal bir hafta . Kendinizi dinleyin , ne yapmak ve  nerede olmak istediğinizi  düşünün .Her şeyin dilediğiniz gibi  gerçekleştiğini göreceksiniz.

Baharın renkleri etrafınızı  sarsın.

 İyi haftalar diliyorum .

Yengeç (22 Haziran – 22 Temmuz)

image

Bu hafta gökyüzünde  Mars , Jüpiter , Uranüs , Pluto  arasında astrolojide büyük kare dediğimiz  en gergin açı meydana gelecek ve hayatınızda bir takım  zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Aile içerisinde incir çekirdeğini doldurmayacak tartışmalar oluşabilir.Ailenizle bu hafta  dengeleri iyi sağlamanız gerekiyor. Yoksa üzülen tarafın sizler olabilirsiniz. İş hayatınızda yeni bir teklifle karşılaşır iseniz kaçırmayın , değerlendirin .Sosyal çevreniz içerisinde  yeni kişilerle tanışabilirsiniz ve  beklenmedik  yeni bir aşk doğabilir.Dostluklarınızın daha da kuvvetleneceği bir hafta .

Baharın renkleri etrafınızı  sarsın.

 İyi haftalar diliyorum .

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

image

Bu hafta gökyüzünde  Mars , Jüpiter , Uranüs , Pluto  arasında astrolojide büyük kare dediğimiz  en gergin açı meydana gelecek.İş yerinizde ve  yakınınızda olan  bir bayan ile beklenmedik  bir tartışmanın  içerisinde kendinizi  bulabilirsiniz .Sakin olun ve hemen o  ortamdan uzaklaşın . Bu  hafta spora başlamak için ve yeni bir şeyler ile  meşgul olmak için gzel bir  hafta . Kariyerimizi ilgilendiren konular hızla düzelecek . Yeni işlere başlamak ve  yeni sözleşmeleri imzalamak sizler için kazançlı olabilir.

Baharın renkleri etrafınızı  sarsın.

 İyi haftalar diliyorum .

.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

image

Bu hafta gökyüzünde  Mars , Jüpiter , Uranüs , Pluto  arasında astrolojide büyük kare dediğimiz  en gergin açı meydana gelecek. Finansal anlamda kazançlarınızda bir takım değişmeler oluşabilir.Bu hafta keyfi harcamalar yapabiliriz. Maddi anlamda lüzumsuz para harcamalarından kaçınmalıyız. Parasal anlamada sıkıntımızı bile  bile harcama yapmak gereksiz. Kendimizi için bir şeyler yapmak isteriz ve seyahat planları  düşünebiliriz.

Müdürünüzden ya  da şefinizden fikirler  ve  eğitim bakımından

önemli destekler alabiliriz .

Baharın renkleri etrafınızı  sarsın.

 İyi haftalar diliyorum .

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)

image

Bu hafta gökyüzünde  Mars , Jüpiter , Uranüs , Pluto  arasında astrolojide büyük kare dediğimiz  en gergin açı meydana gelecek. Özel hayatınızda krizlerin yoğun yaşanacağı bir hafta. Bir ilişkiniz varsa aniden her an bitebilir. Ara ara volkan gibi patlamalar yaşayabilirsiniz. Ve bu gergin durumunuz var olan  ilişkinizi bitirme noktasına getirecek. Yanlış bir karar ve adım atmak sonrası için zararlı çıkmamıza neden olabilir. Hafta  boyunca nedensiz iç huzurumuzu yakalamakta zorluklar çekebileceğiz. Bu yüzden fırsat buldukça yürüyüşler yapın.

İş ve kariyer hayatınızda ise kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

Baharın renkleri etrafınızı  sarsın.

 İyi haftalar diliyorum

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)

image

Bu hafta gökyüzünde  Mars , Jüpiter , Uranüs , Pluto  arasında astrolojide büyük kare dediğimiz  en gergin açı meydana gelecek.Bu hafta iş yerinizdekilerle ego ve  güç mücadelesine girmekten kaçının. İş yerinde olsun , hayatınızın içinde olan kişilerle tartışmaktan kaçının. Laf yetiştirmek için boşunuza sinirlerinizi bozmayın . Çünkü ne yaparsak yapalım insanları değiştiremeyiz. Kariyerimizde önemli yerlere gelebiliriz. Yeni sözleşmeler yapmak içinde  güzel  bir  hafta . Yaşamımıza yön vermek adına güzel adımlar atabilir , yeni bir aşk yelken açmak içinde  uygun bir hafta.

Baharın renkleri etrafınızı  sarsın.

 İyi haftalar diliyorum

Yay (22 Kasım- 21 Aralık)

image

Bu hafta gökyüzünde  Mars , Jüpiter , Uranüs , Pluto  arasında astrolojide büyük kare dediğimiz  en gergin açı meydana gelecek. Sosyal ilişkileriniz ve dostluk ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Dostluklarınız  zayıflayabilir. Parasal  bakımdan bir takım problemler oluşabilir.

Birilerine borç vermemekte yarar var. İş ortamında aradığınız huzuru bulacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan istediğiniz desteği görebilecek ve kendinizi  mutlu hissedeceksiniz. Artık işinizde istediğiniz verimi almaya başlıyorsunuz.Kendimize  yen bir şeyler katmak adına yeni bir eğitime başlamak için ideal bir zamanlama bu  hafta .

Baharın renkleri etrafınızı  sarsın.

 İyi haftalar diliyorum .

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)

image

Bu hafta gökyüzünde  Mars , Jüpiter , Uranüs , Pluto  arasında astrolojide büyük kare dediğimiz  en gergin açı meydana gelecek.İş ve  kariyerinizi ilgilendiren konularda değişimlere açık olmalısınız. Üstlerinizle anlaşmazlıklar, fikir ayrılıkları oluşabilir, sizi anlamadıklarını  düşünür ve  aniden onlara karşı parlayabiliriz. Kendinizi kontrol etmeniz gerek . Sabırlı olun ve planlı hareket edin . Fevri hareketlerinizden uzak durun . Bu hafta kendinize yeni  hobiler edinmek için gayet  güzel bir  hafta. Kalbinizi  hızla attıracak yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.Karşınıza çıkan  fırsatı değerlendirin ve flörtlerin tadını çıkartın .

Baharın renkleri etrafınızı  sarsın.

 İyi haftalar diliyorum

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)

image

Bu hafta gökyüzünde  Mars , Jüpiter , Uranüs , Pluto  arasında astrolojide büyük kare dediğimiz  en gergin açı meydana gelecek.Eğitim ve  hukuksal konularda da canınız  sıkan durumlar oluşabilir. Gelişen olayları abartmamaya özen gösterin . Ruhsal bakımdan kendimizi kötü hissedebilir , motivasyonumuz birden düşebilir.Kendinizi kötü mü hissettiniz hemen gözlerinizi  kapayın hayalinize istediğiniz şeyin olduğuna  odaklanın . Azda olsa o bulunduğunuz kötü durumdan çıktığınız  göreceksiniz.Evinizde yeni değişiklikler yapıp kendinizi mutlu edebilirsiniz. Hayatınızda sorumluluklarınızın farkına varıp onları düzeltebilmek için bir şeyler yapmakta yarar var.

Baharın renkleri etrafınızı  sarsın.

 İyi haftalar diliyorum

Balık (19 Şubat – 20 Mart)

image

Bu hafta gökyüzünde  Mars , Jüpiter , Uranüs , Pluto  arasında astrolojide büyük kare dediğimiz  en gergin açı meydana gelecek. Maddi anlamda sıkıntılar yaşayabiliriz. Beklenmedik harcamaların çıkabileceği bir hafta .Ödemelerimizde  sorunlar  problemler çıkabilir.

Yakın çevremizde ilişkilerimizi  gözden geçirebiliriz.Arkadaşlarınızla bir yerlere  gidip keyifli vakitler geçirmek sizleri mutlu edecektir.Bu hafta kimlere ne kadar değer vermemiz gerektiğini sorgulayabiliriz .Yeni bir eğitime başlamak için uygun bir dönem .

Baharın renkleri etrafınızı  sarsın.

 İyi haftalar diliyorum.

You may also like...