Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü’nde Bolu Dağı’nın Zirvesine Ulaştı

Share

15 Haziran Perşembe günü Ankara Güvenpark’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, on ikinci gününde de İstanbul’a doğru yürüyüşüne başladı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Dağı’nın eteğindeki Abant Kavşağı’nda verilen molanın ardından yürüyüşe devam etti. Bolu Dağı’na tırmanan Kılıçdaroğlu’na, Elmalık Köyü mevkisindeki üst geçitte toplanan bir grup tepki gösterdi.

Polis ekipleri grubu üst geçitten indirerek uzaklaştırdı. Kılıçdaroğlu, yürüyüş sırasında araçlarından kendisini destekleyenleri selamladı. 900 rakımlı Bolu Dağı’nın zirvesine tırmanırken zorlandığı gözlenen Kılıçdaroğlu, sık sık sıvı aldı.

Kılıçdaroğlu, Bolu Dağı tabelasının önünden elinde ‘Adalet’ yazılı dövizle geçti. Yürüyüşe katılanlar ile kendilerine tepki gösteren bir araçtakiler arasında gerginlik yaşandı. Arbede sırasında aracın camı kırılırken, polis olaya müdahale ederek aracı uzaklaştırdı. 6.5 kilometrelik ikinci etap, Bolu Dağı’ndaki Köroğlu tesislerinde sona erdi.

Sözcü

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...