John Lennon’ın Imagine Şarkısı, Çizgilerle Hayat Buldu

Share

Herkes rekabeti bırakmaya, uyum ve barış içinde yaşamak için iş birliği yapmaya karar verse, dünya nasıl bir yer olurdu?

Dünyayı tüm insanların eşit paylaştığını hayal edin.

Tam da şu an, aklınıza John Lennon gelmiş olabilir. Çünkü ‘”Imagine” şarkısı çoğu insana, hiçbir otoritenin olmadığı barış dolu bir dünyanın hayalini kurdurtmuştur.

O barış dolu dünyayı tasvir etmek isteyen Meksikalı illüstratör Pablo Stanley, sevilen şarkının sözlerini çizgileriyle buluşturmuş. Pablo’nun çalışması, John Lennon şarkısının hayat bulduğu, çok seveceğimiz bir dünyayı bizlere gösteriyor.

Pablo, çalışmasının hiçbir propaganda amacının taşımadığını söylüyor ve ekliyor: “Bu çalışma ve şarkı, inancınız ne olursa olsun dünyayı barış içinde paylaşabileceğimiz anlamına geliyor.”

nolm.us

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...