Ronaldo’nun ‘Sipariş’ İkizleri Dünyaya Geldi

Share

Portekizli yıldız Ronaldo, taşıyıcı annelik yöntemiyle ikinci kez baba olduğunu doğruladı.

Taşıyıcı bir anneden ikiz çocuk ‘sipariş ettiği’ haberleriyle gündeme gelen Real Madrid’in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, baba oldu. Oğullarının doğum haberini Portekiz’in FIFA Konfederasyon Kupası’nda Şili’yle oynadığı maç öncesinde alan Ronaldo, bebeklerini görmek için izin alarak kamptan ayrıldı.
Portekiz’in penaltılarda Şili’ye 3-0 yenilerek şampiyonluk şansını kaybettiği maçın ardından Facebook ardından bir açıklama yapan Ronaldo, milli takımın kaptanı olarak ‘belirledikleri hedefe ulaşamadıklarını ancak Portekizlileri mutlu etmeyi sürdüreceklerini’ söyledi. Ronaldo açıklamasını bebeklerinin doğum haberini açıkladığı “Nihayet çocuklarımla tanışacabileceğim için çok mutluyum” diye sonlandırdı.

Ronaldo’nun büyük oğlu Cristiano Jr da sadece Ronaldo’nun bildiği bir anne tarafından 2010 yılında dünyaya getirilmişti. Çocuğun annesinin kimliği gizemini korurken, Ronaldo’nun bu bilgiyi oğlundan bile sakladığı belirtiliyor.

Sputnik

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...