Top Gun 2: Maverick’in Vizyon Tarihi Netleşti

Share

Başrolünde Tom Cruise’un yer aldığı Top Gun’ın devam filmiyle izleyici karşısına çıkacağı bir süredir konuşuluyordu. Sonunda Top Gun: Maverick filminin vizyon tarihi belirlendi. Böylece proje kesinlik kazanmış oldu.

Aslına bakarsanız Top Gun 2‘ye dair dedikodular oldukça uzun zaman öncesine dayanıyor. En başından beri bu hikayenin devam edebileceği dile getiriliyordu. Bu iddialar sonunda Tom Cruise tarafından onaylanmıştı. Avustralya’da ekrana gelen Sunrise programına konuk olan ünlü oyuncu dedikoduların doğru olduğunu dile getirmişti. Ardından süreç sorunsuz ilerlerse çekimlerin 2018’de başlayabileceğini duyurmuştu. Bu müjdeli açıklamalardan kısa bir süre sonra Tom Cruise bir kez daha sahneye çıktı. Projenin Top Gun 2 ismiyle vizyona girmeyeceğini, Top Gun: Maverick ismini seçtiklerini duyurdu. Ancak tüm bu güzel açıklamalara rağmen hala vizyon tarihinin belli olmaması kafaları karıştırıyordu. Sonunda bu belirsiz süreç de geride kaldı.

Paramount Pictures stüdyoları Top Gun: Maverick filmini gelecek yıllarda izleyici karşısına çıkacak filmler arasına ekledi. Vizyon tarihi de 12 Temmuz 2019 olarak belirlendi. Bu açıklamanın ardından geçimlerin 2018’de gerçekleşeceği açıklamalarının gerçekçi olduğu anlaşıldı.

Top Gun: Maverick’in yönetmenliğini Joseph Kosinski üstlenecek. Filmin oyuncu kadrosu ise henüz kesinlik kazanmadı. Geri döneceği net olarak bilinen tek isim Tom Cruise.

Log

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...