Samsung’tan Galaxy J5 (2017) Pro

Share

Samsung, Galaxy ailesini yeni üyelerle genişletmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce Galaxy J5 (2017)’yi Türkiye’de satışa sunan Samsung şimdi de bu telefonun daha gelişmiş bir versiyonunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Dahili depolama ve RAM kapasitesi artan telefon kullanıcılara daha iyi bir deneyim vadediyor.

Piyasadaki Galaxy J5 (2017) modelinde 2 GB RAM ve 16 GB hafıza yer alırken Galaxy J5 (2017) Pro’da bu değerler 3 GB RAM’e ve 32 GB hafızaya (microSD kartlarla 256 GB’a kadar artırılabiliyor) taşınmış durumda.

Diğer özelliklerine ele aldığımızda telefonun özelliklerinin Galaxy J5 ile aynı olduğunu söylemek mümkün. 720p çözünürlüklü 5,2 inçlik Super AMOLED ekranın tercih edildiği telefon gücünü 1,6 GHz hızında çalışan Exynos 7870 işlemciden ve 3.000 mAh kapasiteli pilden alıyor. Selfie çekimler yapmayı seven kullanıcılar için 13 megapiksellik kameranın yer aldığı telefonun arka kamerası da 13 megapiksel. Parmak izi sensörünü de bünyesinde barındıran telefon ilk etapta Taylan’da piyasaya sunulacak. Telefonun satış fiyatı ise 9.990 Tayland bahtı (yaklaşık 290 dolar) olacak.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...