Xiaomi Hızla Yükselmeye Devam Ediyor

Share

Xiaomi, yeniden yapılanma süreci sonrasında hızla yükselmeye devam ediyor. İşte Xiaomi tarafından 2017 yılı ikinci çeyrek için açıklanan veriler ve satış rakamları…

Şirketlerin finansal raporlarını açıklamaya başladığı bu günlerde, LG’nin ardından ikinci çeyrek sonuçlarının geldiği bir diğer firma ise, Çinli Teknoloji devi Xiaomi oldu.

Geçtiğimiz yıl yaşadığı zorlu günleri geride bırakan ve hızla yükselmeye devam eden Xiaomi, 2017 yılının ikinci çeyreğinde yeni bir rekora imza attı.

Gelin, şimdi Xiaomi’nin ikinci çeyrekte akıllı telefon pazarında gösterdiği performansa hep birlikte bakalım.

Xiaomi, 23 milyon akıllı telefon sevkiyatı gerçekleştirdi

Xiaomi, Hindistan’dan elde edilen gelirlerin yüzde 328’lik bir artış göstermesi ile 2017 yılının ikinci çeyreğinde, 23 milyon akıllı telefon sevkiyatı gerçekleştirdiğini ve böylece kendi rekorunu kırdığını açıkladı.

Bir önceki çeyreğe göre satışlarda yüzde 70’lik bir artış yakaladıklarını ifade eden Xiaomi CEO’su Lei Jun, kullanıcılar tarafından en fazla tercih edilen telefonun Redmi Note 4 olduğunu belirtiyor.

JD.com gibi alışveriş siteleri ile yeni kampanyalar düzenlemeye devam ettiklerini belirten Lei Jun, şu anda Çin’de 123 adet mağazalarının bulunduğunu ve yakın bir zaman içerisinde 14 mağazanın daha faaliyete geçeceğini ifade ediyor.

2017 yılının sonuna kadar yaklaşık 14.7 milyar dolar gelir elde etmeyi planlayan Xiaomi’nin 2018 yılı için hedefi ise 100 milyon akıllı telefon sevkiyatı gerçekleştirmek.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...