iPhone 8’in Fiyatı 1.200 Dolardan Başlayabilir

Share

iPhone 8’deki kablosuz şarj teknolojisiyle ilgili bilgileri ortaya döken John Gruber, bununla birlikte telefonun satış fiyatıyla ilgili bilgiler de paylaştı.

Daha önceden 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneğiyle piyasaya sunulacağı belirtilen ve sırasıyla 999 dolar ve 1.099 dolar olacağı iddia edilen iPhone 8’in daha sonrasında fiyatının 870 dolar ve 1.070 dolar olacağı belirtilmişti.

John Gruber’ın yeni paylaştığı bilgiler gerçekten doğruysa iPhone 8 fiyatıyla üzecek. Gruber’a göre iPhone 8’in başlangıç fiyatı 1.200 dolar olacak. En üst modelin 1.300 dolar veya 1.400 dolar fiyat etiketine sahip olacağını söyleyen Gruber, daha önce yaptığı açıklamada telefonun 1.500 dolardan başlayan fiyatla satışa sunulabileceğini aktarmıştı. Yurt dışında iddia edilen fiyatlar göz önüne alındığında iPhone 8’in Türkiye’de çok yüksek fiyattan satışa sunulacağını şimdiden söylemek mümkün. Eylül ayında tanıtılmasını beklediğimiz iPhone 8’in ekim veya en geç kasım ayında Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor.

Log

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...