Düğün İptal Olunca, Davetliler Yerine Evsizleri Ağırladı

Share

ABD’de iptal edilen düğünü için yüklü miktardaki harcamalarının boşa gitmesini istemeyen bir kadın, organizasyon için kiralanan lüks salonda davetliler yerine evsizleri ağırladı.

Davetlilere düğünün iptal olduğunu ağlayarak bildirdiğini açıklayan Cummins, daha sonra tören için sipariş verilen yemeğin ve pastanın boşa gitmemesini istediğini belirtti.

Cummins, düğün masraflarının büyük çoğunluğunu kendisi, ailesi ve eski nişanlısı Logan Araujo ile ortaklaşa ödediklerini, kalan bölümünü de Logan’ın aile dostlarından birinin kapattığını aktardı.

The Indy Star gazetesinin haberine göre, Indiana eyaletinde yaşayan Sarah Cummins (25), nişanlısıyla bir hafta sonra yapılacak düğününü iptal etti. Cummins, düğünü iptal etmesine rağmen kiralanan mekan ile “iadesiz sözleşme” yaptığı için 30 bin dolarlık salon ve yemek masraflarını ödemek zorunda kaldı.

Harcamalarının boşa gitmesini istemeyen Cummins, düğününe davetliler yerine evsizleri çağırdı. Cummins, tuttuğu otobüsle düğün salonuna getirttiği 100’ün üzerindeki evsize akşam yemeği verip, düğün pastası ikram etti.

CNN Türk

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...