Game of Thrones’un Yeni Kitabı Geliyor

Share

Dünya çapında milyonlarca izleyicisi olan Game of Thrones dizisinin uyarlandığı kitabın yazarı George RR Martin, serinin uzun zamandır beklenen yeni kitabının birkaç ay içinde biteceğini haber verdi.

Serinin ilk romanı olan Game of Thrones adıyla da anılan ‘Buz ve Ateş’in Şarkısı’ (A Song of Ice and Fire) kitap serisinin yazarı George RR Martin, kişisel bloğundan, hayranlarına yeni kitabı ‘The Winds of Winter’ (Kış Esintileri) bitmesi için önünde hala bir kaç ay olduğunu ancak gelecek yıl raflarda olacağını umduğunu yazdı.

Yeni kitabıyla ilgili yapılan spekülasyonları oldukça tuhaf bulduğunu söyleyen Martin, “Hangisi daha saçma bilmiyorum —kitabımı bitirmiş olduğu halde, sırf kötülüğüne (baskıya vermek yerine) üzerine oturduğum iddiası mı yoksa tek sayfa bile yazmamış olduğum mu” ifadelerini kullandı ve her iki iddiayı da eşit derecede ‘yanlış ve ahmakça’ olarak nitelendirdi.

Martin 2016 yılının başında kitabıyla ilgili olarak, “Büyük ölçüde bitti. Düzinelerce bölüm hazır… Ama yazılacak da epey var. Önümde hala aylar var” demişti.

Sputniknews

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...